Український боксер не став зніматися в картині "Крід-2", тому що в цей час готувався до поєдинку.

Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик відповів відмовою на пропозицію всесвітньо відомого актора і режисера Сільвестра Сталлоне взяти участь в зйомках картини "Крід-2". Усик пояснив, що не зміг знятися в фільмі Сталлоне з-за того, що знімальні дні збіглися з датами його тренувального табору. В ефірі телеканалу "112 Україна" боксер зазначив, що йому довелося сконцентруватися на підготовці до чергового бою і відмовитися від привабливої пропозиції.

Нагадаємо, Усик розповів, чим мріє зайнятися після боксу.

2018 рік був для мене дуже складним. Багато тренувань, багато подій, багато боїв. Травми - це просто божевілля. Але це був дуже успішний рік.
Фізична біль проходить. Болючіше не бачити, як ростуть твої діти. Вони виростають, починають ходити, а я не бачу, як це відбувається, оскільки більшу частину часу проводжу на тренувальних зборах. Це боляче.
Мій найважчий суперник - це я сам. Часто мені не хочеться тренуватися, не хочеться боксувати. Іноді життя завдає такі удари, що навіть жити не хочеться. З цим треба боротися. Треба примушувати себе вставати вранці, змушувати себе контролювати вагу.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO) Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.