Страйк наземних служб в аеропортах Берліна триватиме ще як мінімум день.

Відповідний дозвіл надала профспілка Verdi, йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту "Тегель".

Зазначається, що через страйки аеропорти Шенефельд і Тегель працюватимуть з перебоями в повітряному русі, починаючи з сьогоднішнього дня, 13 березня, і до 5 ранку 15 березня.

При цьому уточнюється, що навіть після того, як акція завершиться, не відомо чи зможуть одразу налагодити повноцінну роботу аеровокзалу.

Всього, за 13 березня, Тегель прийме і відправить приблизно 20 рейсів (усі за кордон), при цьому в аеропорту вже скасували понад 440. У Шенефельді скасували близько 200 рейсів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У страйку беруть участь близько 2 тисяч співробітників наземних служб аеропорту. Вони вимагають підвищення зарплатні з 11 до 12 євро на годину, а також укладення договорів на роботу на 12 місяців.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", сьогодні, через страйк "Бориспіль" скасував рейс "МАУ" за маршрутом Київ-Берлін-Київ. Інформації про те, чи буде рейс у вівторок, 14 березня, поки немає.