Віктор Медведчук міг би грамотно і розумно допомогти з вирішенням проблеми в Донбасі, не треба відкидати його як людину мислячу, що пропонує різні варіанти вирішення нинішньої кризи в Україні.

Про це в інтерв'ю "Бульвару Гордона" заявив екс-президент України Леонід Кравчук.

На думку Кравчука, необхідно використовувати зв'язку лідера "Українського вибору" для вирішення донбаського кризи, зокрема, питання обміну полоненими.

"Оскільки він близький до президента Росії, чому б не використати його вплив щодо Донбасу в тому числі, для того щоб грамотно, розумно... питання з полоненими вирішити. Відкидати його як людину мислячу, що пропонує різні варіанти вирішення нинішньої кризи в Україні, не треба", - упевнений колишній президент.

Незважаючи на те, що він з Медведчуком стосунків не підтримує і його ідей не поділяє, Кравчук вважає, що лідер "Українського вибору" має право на свою позицію.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Я толерантно до нього ставлюся, він дуже грамотна людина... Масштаби особистості Медведчука виходять за межі України, і він має всі шанси реалізувати свій потенціал в європейській і світовій політиці. Якби він пошук на Європу і далі розширив, міг би далі піти", - упевнений екс-президент.