У вівторок, 14 березня, в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів в Англії між собою зійдуться Лестер і Севілья.

Нагадаємо, що перший матч цих команд закінчився вікторією іспанського клубу (2:1). Тоді на два голи Севільї чемпіон Англії відповів забитим м'ячем Джеймі Варді.

До другого матчу обидві команди підійшли з різним настроєм. Після поразки від Севільї головний тренер Лестера Клаудіо Раньєрі був звільнений, після чого чемпіон Англії сезону 2015/16 зіграв два матчі у внутрішній першості і виграв обидва. І якщо в останньому турі був битий не надто грізний Халл Сіті (3:1), то за тиждень до цього Варді і Ко вдома перемогли одного з претендентів на чемпіонство в цьому сезоні - Ліверпуль (3:1).

  • Лестер - Севілья: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

Якщо Лестер зіграв лише два матчі за цей час, то Севілья встигла провести аж чотири поєдинки в чемпіонаті Іспанії. Після перемоги над Лестером підопічні Сампаолі спочатку двічі перемогли, а потім два рази зіграли внічию, і зараз відстали від лідера першості Реалу на 5 очок.

Серйозних кадрових проблем у обох команд перед очною зустріччю немає. У Лестера точно не зіграє француз Менді через травму. Можливо пропустить матч з Севільєю і алжирський форвард "лисиць" Слімані. У іспанської команди також є люди в лазареті - не приймуть участь в матчі Тремулінас і Крон-Делі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Транслювати матч Лестер - Севілья для українського телеглядача буде телеканал Футбол 2. Старт поєдинку - о 21:45.

Авторитетні букмекерські організації світу зійшлися на думці, що фаворитом матчу-відповіді Лестер - Севілья виступають іспанці.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в другому матчі вівторка між Ювентусом і Порту букмекери ставлять на італійську команду.