Експертна комісія МОЗ проводить перевірку діагнозів, які були встановлені усуненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Про це повідомляє відомство на своїй сторінці в Facebook. Вказується, що виїзна перевірка почалася в клініці "Феофанія".

Після цього комісія продовжить роботу також в державній установі "Національний науковий центр Інститут кардіології імені академіка Стражеска".

Уточнюється, що в МОЗ з проханням про перевірку діагнозів звернулося НАБУ. Нагадаємо, що Насирова детективи НАБУ вручали на території "Феофанії", куди глава ДФС був госпіталізований.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Роман Насіров заявив, що придбав землю в Чернігівській області для того, щоб займатися вирощуванням фруктових дерев. За його словами, яблучний сад - це нібито мрія всього життя, тому ніяких неправомірних дій в цьому він не бачить.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, відсторонений глава ДФС заявив, що на проблеми з серцем не скаржиться, а стан свого здоров'я оцінює добре.