НБА визначилася з нагородами кращим гравцям тижні в Західній і Східній конференціях.

Розігруючий Вашингтона Джон Уолл і центровий Міннесоти Карл-Ентоні Таунс визнані найкращими гравцями тижня в Сходу і Заходу відповідно.

Минулого тижня Уолл допоміг Візардс здобути чотири перемоги в чотирьох матчах. Розігруючий продемонстрував кращі показники на Сході за результативністю (29,8 очка) і передачам (11,3), набираючи також 3,3 підбору і 1,5 перехоплення.

Бігмен Міннесоти Таунс в трьох іграх минулого тижня набирав в середньому по 29 очок, а також 12,3 підбору, реалізуючи 63,3% з гри. Тімбервулвз перемогли в двох зустрічах з трьох.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Бостон розгромив Чикаго, Бруклін був сильнішим за Нью-Йорка та інші результати НБА за 12 березня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще