Силовики назвали затримання блокадників в Кривому Торці боротьбою з диверсантами.

Про це заявив головний поліцейський Донеччини В'ячеслав Аброськін, посилаючись на прес-службу Управління СБУ в Донецькій області. Відео опубліковано в Facebook.

"Упродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терористичних актів на території об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей. В тому числі, фіксуються спроби проникнення на територію, підконтрольну Україні, ДРГ противник", - повідомили у відомстві.

"Упродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терористичних актів на території об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей. В тому числі, фіксуються спроби проникнення на територію, підконтрольну Україні, ДРГ противника. У зв'язку з викладеним керівництвом АТЦ при СБ України було прийнято рішення про проведення контрдиверсійних заходів Під час проведення заходів у населених пунктах Торецьк, Щербинівка та Курдюмівка (район проведення АТО) співробітники СБ України виявили групу осіб зі зброєю та іншими засобами ураження. На пропозицію здати вказану зброю отримали відмову про що було повідомлено поліцію. В подальшому, правоохоронцями було затримано 43 особи у яких вилучили 8 одиниць вогнепальної зброї, 2 предмети схожих на гранати, значну кількість пляшок із запалювальною сумішшю. Все вилучене направлено на експертизу". Управління СБУ в Донецькій області

Posted by Vyacheslav Abroskin on Monday, 13 March 2017

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Силовики вирішили провести контрдиверсійні заходи. У селах Торецьке, Щурбіновка і Курдюмівка вони виявили блокадників, яких в прес-служби називають "групою осіб зі зброєю та іншими засобами ураження". Активісти відмовилися здати вищеперелічені предмети.

Силовики схопили 43 людини. У них відібрали і відправили на експертизу вісім вогнестрілів, дві гранати і пляшки з сумішшю.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", активісти розповіли 13 березня про втрати редуту в Кривому Торці. А біля Щурбіновки силовики розігнали блокадників за допомогою БТР і вогнепальної зброї.