Росія відмовилась надавати представникам НАТО інформацію про військові навчання.

Про це стало відомо з заяви директора Департаменту загальноєвропейської співпраці МЗС РФ Андрія Келіна, - передають російські ЗМІ.

"Поки ми настільки не просунулися у відновленні наших відносин, щоб піти на такі кроки, як перспективне роз'яснення подібних ситуацій", - пояснив директор Департаменту.

Свій коментар оголосив Келін на слова генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. Генсек сподівався, що Росія доповість на засіданні Ради Росія-НАТО про заплановані на вересень цього року військові навчання, що отримали назву "Захід-2017" та пройдуть на полігонах в Росії й Білорусі.

"Подивимося, як у нас буде настрій у новому році і, відштовхуючись від цього, потім розгорнемо подальшу роботу по лінії СРН",- зазначив Столтенберг.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Європейський союз продовжив санкції проти Росії ще на півроку. Таким чином, вони діятимуть до 15 вересня 2017 року. Санкції передбачають для Росії заморожування активів і заборону на в'їзд. Вони пов'язані із загрозою територіальної цілісності України.