Увечері, 13 березня, прихильники торгової блокади зібралися під будівлею міської ради у Чернівцях, через що депутати зібралися на екстрене засідання.

Стрім з місця подій опублікував Штаб блокади торгівлі з окупантами у Facebook.

"У Чернівцях зібралися активісти, щоб висловити протест з приводу розгону блокади торгівлі на крові і скоординувати подальші дії", - прокоментували блокадників.

Українці зажадали від депутатів скликати позачергову сесію для прийняття звернення керівництва по блокаді торгівлі з окупантами.

За словами мера Черновців Олега Каспрука, вони підтримали блокаду. Відповідне звернення розміщено в прес-службі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 березня силовики захопили редут у Кривому Торці і затримали активістів. За словами начальника поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна, вони боролися з диверсантами.

Увечері прихильники блокади в декількох містах влаштували пікети під будівлями СБУ і обласних адміністрацій. Таким чином, в Волині зібралися близько 50 активістів і зажадали звільнити затриманих. У Вінниці українці пікетували під будівлею СБУ. Вони підпалили шини. А в Рівненській області, прихильники блокади зажадали відсторонення Аброськіна.

Заступник голови Верховної Ради Оксани Сироїд розповіла про обіцянки СБУ відпустити до ранку затриманих.