Українська тенісистка Марта Костюк показав, як готується до нового сезону.

На своїй сторінці в Instagram Марта поділилася відео одного з тренувань:

Нагадаємо, Марта Костюк підвела підсумки року, і назвала цей сезон найкращим і найгіршим у своїй кар'єрі. Про це Костюк написала на своїй сторінці в Instagram.

"Вітаю найкращий і найгірший сезон у моєму житті! Коли я згадую, що сталося, мені в один і той же час здається, що мій сезон тривав 5 років, і що з Австралії я прилетіла 15 днів тому.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Найщасливіші моменти трапилися саме там (і ви можете уявити, з яким нетерпінням я чекаю, коли знов повернусь туди): 3-є коло Відкритого чемпіонату Австралії, титул ITF в Берні (у мене не простежувалася така думка, що це буде єдиний титул у році). Дебют у Кубку Федерації, де нас обіграла Австралія, так що кілька днів я любила цю країну трохи менше. Але, тим не менш, грати за Україну стало здійсненням моєї мрії. І також 1/8 фіналу в Штутгарті, що, очевидно, сталося вже не в Австралії, але також було гарним моментом. У той час я була впевнена, що буду вигравати кожен раз, коли виходжу на корт. Мій рівень енергії був настільки високий, я стрибала як божевільна після кожного розіграшу… В якомусь сенсі мені все це здавалося нереальним… Тепер я думаю, що втрата енергії швидше за все стала головною причиною моїх поганих результатів у другій половині сезону.

Марта Костюк
Марта Костюк

Одночасно я закінчувала школу, що стало вишенькою на торті моєї відмінної першої половини 2018 року. Потім втома трохи накопичилася і я прийняла декілька невірних рішень, після яких стала сумніватися в собі. Мій рівень енергії значно впав, на корті мені було важко. Було відчуття, ніби магія випарувалася. За кілька місяців я відчула, як просто можна дійти від захоплення до практично повної спустошеності… це, мабуть, моє головне наддбання в цьому сезоні.

У багатьох сенсах це були американські гірки, але, думаю, що в майбутньому цей пройдений шлях принесе мені тільки вигоду. Все, через що я пройшла, включаючи травму, яка закінчила мій сезон трохи раніше, ніж я очікувала, що все це частина дорослішання. Я впевнена в тому, що все це зробило мене сильнішою і кращою у всіх можливих сенсах.
На завершення я б хотіла подякувати усім, хто зробив це можливим… Людей навколо мене, мою команду, яку я люблю всім серцем, всіх людей, які займаються організацією турнірів, за те, що ви набагато полегшуєте моє життя, і нарешті, моїх уболівальників, які роблять хороші моменти ще кращими, а погані - більш легко стерпними.

Тепер прийшов час повернутися до роботи, щоб бути готовою до 2019 року", - написала Костюк.

Як повідомляв портал Знай.ua, перемогу Світоліної визнали однією з сенсацій сезону.