Американський боєць UFC Майкл К'єза подав позов проти чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгергора (21-4).

Як повідомляє TMZ, Майкл звинувачує Конора у зриві його поєдинку проти Хабіба Нурмагомедова, який мав відбутися у квітні 2018 року на турнірі UFC 223.

Справа в тому, що в той вечір Майкл К'єза повинен був замінити травмованого Макса Холлоуея, але був змушений відмовитися від бою, так як він отримав розсічення під час нападу Макгрегора на автобус з учасниками турніру.

Нагадаємо, 7 квітня 2018 року Макргегор розгромив автобус з учасниками UFC 223, в результаті чого кілька людей отримали порізи. Серед них і Майкл К'єза, якого зняли з турніру.

К'єза вимагає позбавити Макгрегора гонорару за бій з Нурмагомедовим і розподілити гроші між постраждалими в інциденті з автобусом.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях. Про це розповів його тренер Джон Кавана.
"Чи буде він битися знову? Не знаю. Йому 30 років, він уклав велику угоду з реклами віскі, вона йому приносить більше грошей, ніж коли-небудь приносили бої.
Вам хочеться вставати вранці, щоб отримувати кулаками по обличчю? Навряд чи.
Але він може завтра мені подзвонити і сказати: "Навіщо ти сказав, що я закінчив з усім цим? У мене бій у березні". Тому не знаю", - передає слова Кавани Bloody Elbow.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегору запропонували космічний гонорар за бій з китайським кікбоксером.