Бійці спецназу встановили свій намет у Кривому Торці, де розігнали активістів торгової блокади окупованих регіонів Донбасу.

Про це повідомив народний депутат та один з учасників акції Семен Семенченко в Facebook. Штурмував редут активістів спецназ Служби безпеки України.

Семенченко опублікував фотографії, на яких видно намет спецпризначенців та їх техніку. Вони взяли під охорону залізничний переїзд у Кривому Торці. Нардеп поскаржився, що після штурму правоохоронців у активістів зникли всі особисті речі.

"Які "контрдиверсійні заходи"? Слуги бариги охороняють потяги які йдуть до Захарченка і Плотницького. Це – їх головна мета. Зараз їдемо в лікарню до госпіталізованих", – наголосив народний обранець.

Поліцейські та співробітники СБУ 13 березня після штурму захопили редут учасників блокади Донбасу у Кривому Торці. Під час операції затримали 43 активістів, у яких нібито знайшли зброю. Згодом, затриманих учасників блокади відпустили.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, з 14 березня почав діяти закон про переміщення вугілля та інших вантажів через лінію розмежування з окупованим Донбасом.