Кремлівські медіа озброїлися новим аргументом на підтримку "законності" анексії Криму – тепер вони посилаються на думку, яку нібито висловив британський лорд.

Зокрема, у російських ЗМІ почали розповсюджувати інформацію про заяву Річарда Белфа:

"Росія виконала волю мешканців Криму, повернувши собі півострів", - посилаються на його коментар.

На цей інцидент одразу відреагувало українське посольство у Британії, надіславши лист до лорда із вимогою негайно пояснити такі факти або, навпаки, – спростувати їх.

"Весь світ вже давно визнав анексію незаконною", - додають дипломати.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Крім того, вони аргументують свою позицію тим, що саме британська влада свого часу виступила на захист цілісності України – кілька років тому був підписаний відповідний документ ООН.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заступник голови Меджлісу Ільмі Умеров висловив думку, що відповідальність за повернення Криму до складу України лежить саме на Росії, яка відібрала та буквально мілітаризувала півострів.