Томмі Ф'юрі, молодший брат екс-чемпіона світу Тайсона Ф'юрі (28-0, 18 КО) провів перший бій на професійному ринзі.
В дебютному поєдинку в напівважкій вазі британець здобув перемогу над боксером з Латвії Євгенійвсом Андреєвсом. Для Андреєвса ця поразка стала 103 у кар'єрі. Всього на його рахунку 116 поєдинків.

Нагадаємо, промоутером Томмі буде Френк Уоррен, який працює з Тайсоном. Тренує Ф'юрі-молодшого Ріккі Хаттон.

Томмі Ф'юрі
Томмі Ф'юрі

Томмі зізнався, що не відчуває тиску через популярність брата, але зобов'язаний тримати марку.

"Потрібно тримати марку, з таким братом. У нього велике ім'я, але я не відчуваю тиску через це, адже збираюся заслужити власне реноме в боксі.

Так, я провів всього 12 боїв в любителях. Я виходив у фінал чемпіонату країни і двічі виграв першість північного регіону. Загалом, я непогано себе проявив. Аматорський та професійний бокс - це різні речі. Я постійно спарингую зі своїм кузеном Хьюї Ф'юрі та його товаришами, тому більше орієнтований саме на професійну манеру.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Я хочу стати чемпіоном світу. Думаю, кожен, хто переходить в професіонали, повинен ставити таку мету. Я не хочу битися зі слабкими суперниками, мені потрібен прогрес у рівні опозиції кожен раз, коли я буду виходити в ринг. Я хочу битися з тими, хто буде давати відсіч і робити бій конкурентним", - написав Томмі в Instagram.

Нагадаємо, 1 грудня у Лос-Анджелесі пройшов довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) і екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО).

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Бій несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Тайсон Ф'юрі повідомив, що вже почав підготовку до реваншу.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий американський промоутер Боб Арум назвав Тайсона Ф'юрі найкращим супертяжем свого часу.