Чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (10-0, 7 КО) відверто розповів про свої гонорари та рекламні контракти.
"У контракті є пункт про нерозголошення. А сума може бути різною, за рекламні якісь моменти. Дивлячись, хто прийшов до мене, що вони можуть. Цікаві вони мені, чи ні, подобаються вони мені, чи не подобаються. Наприклад, прийшли сигарети однієї марки, а я курив інші.
Ні, не курю! А коли хліб дорогий, будеш рекламувати сигарети? Ще 70 років тому Гітлер вивчав голод. Незрозуміло, що з людьми коїться. Людина повністю виснажується, а мозок як жирний був, так і залишається. Ще ніхто не вивчив голод, коли людина може їсти собі подібних. Так що не будемо розповідати, що ми будемо рекламувати, а що не будемо", - передає слова Берінчика XSPORT.ua.
Денис Берінчик
Денис Берінчик
Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від " K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Відео бою з 3:19

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

Денис Берінчик
Денис Берінчик

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Як повідомляв Знай.иа, Денис Берінчик має намір піти в політику.