Російські ЗМІ у черговий раз на рівному місці зробили сенсацію про бідність в Україні. Пропагандистський телеканал "Звезда" опублікував матеріал про одеситку, яка "відібрала хліб у голубів".

Джерелом інформації для новини стала публікація на сторінці у Facebook мешканки Одеси Лади Леферової, яка й розписала історію. За словами авторки фото, жінка нібито підійшла до голубів, яким кинули хліба, та почала його їсти з землі.

У той момент, пише Леферова, до "голодуючої" підійшла перехожа з дитиною та дала продукти. Автор, а також російські ЗМІ, піднесли цю історію під кутом тотальної бідності в Україні.

Зазначимо, що на фото не видно самого моменту поїдання хліба, про що писала авторка. Крім того, на другому фото, де вже перехожа нібито годує "бідолашну", хліба більше, ніж на першому.

Користувачі соцмереж вважають, що публікація Леферової може бути спланованим фейком. Припускають також, що жінка на фото могла просто присісти, щоб нагодувати голубів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські ЗМІ розповсюдили інформацію, що київський програміст є одним із розробників програми-бота, що розсилає дітям запрошення до груп смерті.