Асистент головного тренера київського "Динамо" Олег Лужний одружився вдруге. Нової половинкою тренера стала блондинка Юлія.
Про це легендарний футболіст розповів в інтерв'ю FootballHub.
«Не так давно я одружився. Моя дружина Юлія також любить спорт: зараз збираємося їхати кататися на лижах. Влітку разом бігаємо. Вона дуже добре розуміє мене і допомагає «перемикатися» після непростих матчів», - сказав Олег Лужний.

«Я людина емоційна, тому часто після непростого матчу нервую, довго думаю про саму гру. Ми познайомилися зовсім випадково, і з тих пір наші дороги зійшлися. Я відчуваю себе щасливим», - прокоментував подію Олег Лужний.
Від першого шлюбу у тренера є дві доньки - Христина і Ольга.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після оновлення трансферної вартості гравців на Transfermarkt український вінгер лондонського Вест Хема Андрій Ярмоленко зберіг свій показник – 20 мільйонів євро. Таким чином, плеймейкер "молотобійців" є найдорожчим українським футболістом, що грають за кордоном. До речі, вартість Зінченко і Коноплянки також не змінилася.

Як повідомляв портал "Знай.uа", український футболіст Євген Хачеріді, який зараз виступає за грецький ПАОК, може повернутися в київське "Динамо". Як повідомляє видання Fueled with sports, 24 грудня прибув до Києва і незабаром може узгодити перехід в "Динамо". Хачеріді у цьому сезоні зіграв 11 матчів, при цьому у нього одна з найвищих зарплат в команді, що може послужити причиною його відходу з грецького клубу.

"Знай.uа" писав, що аргентинський форвард каталонської "Барселони" Ліонель Мессі очолив Топ-100 найкращих футболістів світу за версією авторитетного британського журналу FourFourTwo. Друге місце в рейтингу FFT зайняв Кріштіану Роналду (Ювентус), а замикає трійку лідерів Кілліан Мбаппе (ПСЖ). Видання відзначило досягнення Мессі: Ліонель виграв 3 турніру, забив 50 голів і віддав 26 гольових (перше місце за обома показниками). Також Мессі став володарем "Золотої Бутси" і лідирує в нинішньому євросезоні, як по голам, так і за гольовими.

Популярні новини зараз
Облави ТЦК: розкрили, як планують маршрути «Броні» від мобілізації не буде: в чому справа і чи надовго Понад 11 000 гривень на дитину: в Україні почнуть виплачувати нову допомогу Тисяча гривень на дорозі не валяється: пенсіонери можуть подати заяву та підняти собі виплати
Показати ще