Російський біатлоніст Антон Шипулін, олімпійський чемпіон Сочі-2014 в естафеті, оголосив про рішення завершити спортивну кар'єру. За словами спортсмена, Різдвяна гонка в Гельзенкірхені стане для нього останньою

Шипулін дебютував за збірну Росії на Кубку світу в 2009 році, і завоював з того часу 11 особистих перемог. На його рахунку 43 подіуму на етапах Кубка світу (11-13-19).

За підсумками чотирьох сезонів він входив в топ-3 загального заліку Кубка світу, а в сезоні 2014/2015 став володарем малого Кришталевого глобуса в заліку гонок з загального старту.

Нагадаємо, лідер збірної України з біатлону Юлія Джима може пропустити Різдвяну гонку, щоб не зіпсувати сезон.

Юлія Джима
Юлія Джима

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше про завершення кар'єри оголосив легендарний норвезький лижник лижник дворазовий олімпійський чемпіон та 13-кратний чемпіон світу, володар Кубка світу, Петтер Нортуг.

Петтер Нортуг
Петтер Нортуг

Про це спортсмен повідомив 12 грудня на прес-конференції у норвезькому Тронхеймі.
"Я вирішив закінчити з лижними гонками. У мене був неймовірно важкий попередній сезон та осінь 2018 року. Останнім часом я зрозумів, що більше не можу постійно залишатися на високому рівні, щоб добиватися результатів на Кубку світу. Я фізично не здатний на те, що міг раніше", - цитує Петтера NBK.
Петтер Нортуг - абсолютний рекордсмен лижних гонок. Єдиний в історії дворазовий володар неофіційного звання Короля лиж.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські біатлоністки втерли носа росіянкам і захопили лідерство в Кубку націй.