Російський президент Володимир Путін ще не познайомився з фільмом про свою персону під назвою "Наймогутніша людина в світі", знятий американською телевізійною компанією CNN.

Як завжди, за главу Росії всієї відповів вірний друг, соратник і просто прес-секретар Дмитро Пєсков: "Ні, особисто Володимир Володимирович не встиг ознайомитися (з фільмом), тому що він вийшов вночі, у нас цього фільму ще немає".

Нагадаємо, американський телеканалал CNN випустив фільм Фаріда Закарія про Володимира Путіна, в якому розповідається про різні періоди життя російського лідера, про втручання Росії в президентські вибори у Сполучених Штатах, про компрометуючу інформацію щодо Дональда Трампа. Дивлячись на те, з яким нетерпінням Дмитро Пєсков чекав виходу фільму, мабуть, він очікував трохи іншого характеру стрічки. Після того, як світ побачив цей фільм, російські ЗМІ вибухнули гнівними коментарями і звинуваченнями в наклепі.

Цього разу Пєсков хоча б подивитися картину: раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як політик видав рецензію на британську стрічку, яку навіть не спромігся подивитися.