Атлетична комісія штату Невада (NSAC) прийняла рішення перенести турнір UFC 232 через проблеми з допінг-тестом екс-чемпіона у напівважкій вазі Джона Джонса.

UFC 232 перенесли з Лос-Анджелеса в Інглвуд, штат Каліфорнія. Як планувалося, змагання пройдуть 29 грудня.

Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що в допінг-пробах Джона Джонса виявили сліди анаболічного стероїду туринабола – тієї ж речовини, що була в його пробах після другого поєдинку з Даніелем Кормье.

На UFC 232 Джон Джонс проведе бій проти Олександра Густафссона за вакантний титул організації в напівважкій вазі, Атлетична комісія надала Джонсу ліцензію.

UFC 232 відбудеться 29 грудня
UFC 232 відбудеться 29 грудня

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади
Показати ще

"Пікограмм – це одна трильйонна грама. Якщо ви покладете одну крупинку солі на стіл і розділите на 50 мільйонів шматочків, один з них буде пікограммом.

Це не порушення анти-допінгової програми. Джонса допустили до бою в рамках програми USADA", – сказав віце-президент UFC Джефф Новіцкі.

Виконавчий директор CSAC Енді Фостер заявив, що аномальні результати допінг-тесту Джонса пов'язані з його позитивною пробою ще в липні 2017 року.

Згідно із заявою NSAC, боєць повинен буде з'явитися за засідання комісії у січні 2019 року.

Нагадаємо, шоу UFC назвали найкращими серед усіх видів спорту.

Дана Уайт
Дана Уайт

Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях.