У вівторок, 25 грудня, стало відомо, що бразильський захисник "Шахтаря" Ісмаїлі хоче стати громадянином України і виступати за нашу збірну. Про це повідомив ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик.

"Цілком можливо, що вже найближчим часом Ісмаїлі прийме українське громадянство. Близькі до нього люди кажуть, що він серйозно розглядає цю можливість. Він дуже сподівався отримати виклик у збірну Бразилії, але, отримавши його, не був заграний за збірну. Тому джерела кажуть, що Ісмаїлі готовий прийняти українське громадянство і конкурувати за потрапляння в збірну України. Приклад Марлоса надихнув його", — розповів Циганик.

Ісмаїлі

Варто відзначити, що захисник "Шахтаря" лише один раз викликався в збірну Бразилії в березні 2018 року, однак у товариських матчах проти збірних Росії та Німеччини на футбольне поле так і не вийшов. Таким чином, захисник ще може одягнути футболку нашої збірної.

Раніше повідомлялося, що після оновлення трансферної вартості гравців на Transfermarkt український вінгер лондонського Вест Хема Андрій Ярмоленко зберіг свій показник – 20 мільйонів євро. Плеймейкер "молотобійців" є найдорожчим українським футболістом, що грає за кордоном.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, на другому місці знаходиться ще один представник АПЛ лівий захисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко з показником в 15 мільйонів євро.

Андрій Ярмоленко

Нагадаємо, що український футболіст Євген Хачеріді, який зараз виступає за грецький ПАОК, може повернутися в київське "Динамо". 24 грудня він прибув до Києва і незабаром може узгодити перехід у рідну команду.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній форвард донецького Шахтаря Олексій Бєлік, який на даний момент працює експертом на телеканалі "Футбол 1/2", заявив, що не поїде в Росію ні за яких обставин.

Також портал Знай.uа писав, що Шахтар Донецьк підписав контракт із півзахисником португальської Ешторіла Маркосом Антоніо. 18-річний бразилець уклав з українським грандом п'ятирічну угоду.