Український богатир Олег Тягнизуб прославив нашу країну на весь світ. Стронгмену вдалося протягнути зубами 614-тонний корабель. За це досягнення він потрапив в Книгу рекордів Гіннеса

Про те, що встановлений такий рекорд і він буде зафіксований в Книгу рекордів Гінеса в Facebook повідомила керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

“Процедура формування доказової бази і рекордопригодность успішно пройдена за всіма міжнародними правилами”, - написала Лана Вєтрова.

Зазначається, що Олег Тягнизуб став 50-м українцем, чиє ім'я потрапило до Книги рекордів Гіннеса.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Церемонія вручення диплома книги рекордів Гіннеса пройде 27 грудня на Чорноморському судноремонтному заводі.

Слід зазначити, що в Книгу рекордів Гінеса внесені імена братів Кличків, Лариса Латиніна, Сергій Бубка, Олексій Гуцуляк та інші.

Нагадаємо, Кияни встановили рекорд по кількості вуличних травм: комунальники, привіт

через ожеледицю травмувалися 2216 дорослих і 244 дитини. Про це повідомила керівник прес-служби Департаменту охорони здоров'я КМДА Наталя Вишневська, передає сайт УНН.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ліверпуль підпише рекордний спонсорський контракт

Як повідомляє Daily Mail, зараз клуб веде переговори по оновленню договору з New Balance. У клубі вважають, що успіхи в Лізі чемпіонів і лідерство в нинішньому чемпіонаті Англії дозволяють поліпшити умови контракту. На даний момент "Ліверпуль" отримує 50 мільйонів євро за сезон, а новий контракт може американської компанії 89 мільйонів євро в рік. Нагадаємо, "Ліверпуль" посідає перше місце в англійській Прем'єр-лізі з 48 очками після 18 турів.

Також "Знай.uа" писав, що Тарифний шок: з нового року українці отримають рекордні платіжки

В Україні вже переглянули тарифи для більшості постачальників тепла. Їх підвищили у зв'язку з подорожчанням газу, зростання зарплат і інфляції. У деяких містах у 2019 році українці переплатять за комуналку у півтора рази.