Автор фільму "Наймогутніша людина у світі" про президента Росії Володимира Путіна Фарід Закарія розповів, чому дав своїй стрічці саме таке ім'я та вказав на сильні сторони голови Кремля.

За інформацією CNN, Закарія впевнений у тому, що Путін чудово розуміє характер росіян, з розумом підходить до зовнішньої політики та знає усі слабкі сторони західної демократії та суспільства.

"Він розуміє слабкість таких інститутів, як Європейський Союз, і таких ідей, як інтеграція, мультикультурне суспільство. Путін знає нас дуже добре. Але чи знаємо ми його, ось у чому питання", - розповів автор стрічки.

Закарія також вважає, що Путін зміг встановити порядок у Росії після хаосу та корупції часів Єльцина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін не встиг подивитись фільм про самого себе, адже його транслювали вночі за російським часом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще