Німецький автоконцерн Volkswagen презентував у Женеві автомобіль Arteon, який є послідовником знятого з виробництва Passat CC.

За інформацією The Verge, новинка німецької компанії представляє собою чотирьохдверне купе, яке ширше, довше та нижче за Passat. Крім того, нова модель має більшу колісну базу. У виданні зазначають, що Arteon схожий на Audi A5 Sportback.

Послідовник Passat має варіації з бензиновим двигуном (148-сильний 1,5 літри і 188- і 276-сильні 2,0) і дизельним (148-, 188- і 236-сильні 2,0 літри). Arteon доступний з шестиступінчастою механічною трансмісією або семідіапазонним DSG з переднім або повним приводом.

Продажі нового Volkswagen Arteon розпочнуться влітку цього року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", британський автовиробник McLaren анонсував випуск нового тримісного гіперкара, який стане найшвидшим в модельній лінійці компанії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще