Глава Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що ніякого розгону активістів блокади Донбасу не було.

Про це сказав глава відомства в Ужгороді.

"Я не бачив, що хтось когось розганяв. Були затримані люди, з ними провели роботу і відпустили. Наскільки мені відомо, ніхто нікого не бив. Але, можливо, є якась інша інформація", - сказав Грицак.

При цьому глава спецслужби зазначив, що закон повинен бути один для всіх. "Чому офіцер Служби безпеки, якщо він не має права перебувати десь зі зброєю, він там не знаходиться", - сказав Грицак. Він зазначив, що не можна допускати, щоб люди зі зброєю гуляли вулицями.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 13 березня блокадників розповіли, що їх редут в Кривому Торці захопили. Біля населеного пункту Щурбіновка СБУ силою розігнала і затримала активістів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Головний поліцейський Донеччини В'ячеслав Аброськін заявив з посиланням на Управління, що затримання проходили під виглядом боротьби з диверсантами. Блокадників, за його словами, це група осіб зі зброєю. Вони схопили 43 чоловік, коли ті намагалися чинити опір.