У місті Каслбар (Ірландія) покупці одного із місцевих магазинів стали свідками кумедного видовища – між полицями із продуктами жваво бігала видра.

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

Відвідувачі припускають, що тварина прибігла від водойми, що розташована неподалік – озера Ланна. Втім, для цього видрі довелося пробігти цілий марафони у кілька вулиць, обійти парковку та прошмигнути через автоматичні двері.

Коли вона потрапила до середини, то відчувала себе, як вдома – люди її мало хвилювали, але пізніше її все-таки зловили, щоб віднести назад і випустити у воду.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в одному із зоопарків Челябінська відвідувачі зняли на відео, як видра намагалася танцювати під гру на балалайці.