Виявляється, піраміди знаходяться не тільки в Європі, Італії, Мексиці і Єгипті. В Україні є свої піраміди, які знаходяться в Полтавській області. Іноземні і наші піраміди так само мають свою історію про яку потрібно знати, особливо місцевим жителям.

Світ не без поганих людей, і за радянських часів комуністи поглумилися над пірамідами. Ті, хто знав про ті події, запевняли в тому, що варвари не дожили до віку 40 років.

Читайте також: Янукович йде на другий термін - справу передали до суду


Не всі українці знають про полтавські піраміди, але з кожним роком все більше і більше людей, які спеціально приїжджають в Полтавську область, щоб подивитися на одне з чудес нашої країни.
Ходять чутки про те, що полтавські піраміди мають чудодійними і цілющими властивостями. Багато історій пов'язані з пірамідами і їх діями.

Особливо приїжджають люди, що мають проблеми зі здоров'ям. Піраміди мають цілющі властивості, тому люди з недугами приїжджають, щоб доторкнутися до піраміди, зайти всередину, в надії на те, що вона допоможе зцілити недугу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Священики розповідають про те, що необхідно зайти всередину піраміди, стати на перетині сонячних променів і постояти в одному положенні кілька хвилин. Конусний перетин має свою позитивну енергетику, про це знають багато людей.

Полтавські піраміди намагалися кілька разів знищити, знести з лиця землі. Але завдяки диву і своєї енергетичної силі, вони до сир пір стоять на місці і допомагають багатьом людям зцілитися і знайти віру.

Першу піраміду будували 13 років на замовлення ватажка місцевого дворянства Олександра Белевича в с. Комендантівка. Історія появи цієї піраміди оповита таємницею. Вапняний розчин для будівництва замішували на яєчних білках і крові тільки що убитої корови.

Приблизно, в 80-х роках, влада остаточно вирішили позбутися від пірамід наказавши знести їх бульдозером. Але споруда не піддалося навіть техніці.
Можливо, полтавські піраміди і їх історія не стала відкриттям для багатьох, але ніколи не пізно відправитися в нові місця, щоб побачити історичну особливість нашої країни.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що багато з тих, хто ніколи не бував в Одесі знають напевно одну з найголовніших визначних пам'яток Одеси - Потьомкінські сходи.