У так званій ДНР бойовики заборонили діяльність фонду Ріната Ахметова "Допоможемо".

Про це сказав ватажок бойовиків Олександр Захарченко, передають сепаратистські ЗМІ.

"Фонд Ріната Ахметова Допоможемо в "Донецькій Народній Республіці "заборонений", - заявив сепаратист. За його словами, жителі окупованих територій тепер будуть отримувати допомогу від Російської Федерації.

"На жаль, ми не змогли взяти його базу, цього фонду, вона була знищена", - жалкує бойовик.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в результаті трьох років війни на Донбасі, запеклих артобстрілів і немислимих руйнувань інфраструктури, компанії, що входять в бізнес-імперію Ріната Ахметова, серйозно не постраждали. А в більшості випадків і зовсім залишилися недоторканими. При цьому підприємства, незважаючи на війну, стабільно приносили дохід олігархові.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Голова Комітету економістів України Андрій Новак не виключив, що Ахметов домовився з владою в Кремлі, щоб вони не заважали роботі його підприємств. Звичайно, це не безкоштовно.