Британський боєць Ентоні Джошуа, який виступає в суперважкій категорії, назвав кращих бійців дивізіону за всю історію боксерського спорту.

Про це він розповів виданню BoxingScene.

"Джек Джонсон, у свій час, незважаючи на всі перепони, які йому довелося подолати безсумнівно був кращим"

"Мухаммед Алі використовував велику боксерську сцену не тільки, щоб довести свою силу і міць, але і для того, щоб розповісти всій боксерської аудиторії про те, з якими проблемами, на той момент, зіткнулося американське суспільство. Він досяг статусу легенди і став іконою нашого спорту."

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Третій для мене – Майк Тайсон. Коли я вперше сходив на бокс, я закохався в цей спорт і все завдяки йому. Він був звичайною дитиною з Брукліна, він пройшов через всі підліткові проблеми. Я читав його книгу. Він – мій приклад", – говорить боксер.

Нагадаємо, Пак'яо провалив тест на допінг

Чемпіон світу WBA в напівсередній вазі філіппінець Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) готується до бою з 29-річним американцем Едріен Бронером (33-3-1, 24 КО).

40-річний Пак'яо, який тренується в залі Фредді Роуча в Каліфорнії, провалив одну з допінг-проб про що відразу ж повідомив у своєму Twitter.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Росія запропонувала Усику громадянство: відчуваю, що моя українська не чистий

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик розповів цікаві подробиці щодо зміни громадянства.

За словами українця, у нього були пропозиції від п'яти країн. Серед них була і Росія.

"Росія також у цьому переліку. Але я навіть і не думав відмовлятися від українського паспорта, тому що вважаю себе патріотом рідної країни і щиро бажаю, щоб Україна процвітала. Бог зробив так, що я народився в Україні. Тому завжди буду залишатися українцем".

Також Знай.uа" писав про те, що Анатолій Ломаченко став найкращим тренером року за версією журналу The Ring

За версією журналу "The Ring" українець Анатолій Ломаченко визнаний найкращим тренером з боксу в 2018-му році.

В 2018 році Ломаченко-старший допомагав готуватися до чемпіонських боїв своєму синові Василю, а також Олександру Усику та Олександру Гвоздику.