Один з найбільших українських мобільних операторів "Київстар" розробив нові тарифні плани, відповідно до яких вартість дзвінків на фіксовані і мобільні мережі буде однаковою.

Як повідомляє "РБК-Україна", таку інформацію озвучила державний уповноважений Антимонопольного комітету Марія Процішен.

За її словами, відомство ще влітку минулого року рекомендувало "Київстару" підкоригувати тарифи відповідним чином. Але мобільний оператор виконав цю рекомендацію по-своєму. АМКУ угледів у цьому порушення і розпочав провадження.

"На сьогодні "Київстар" повідомив АМКУ про намір ввести тарифи, в яких плата за дзвінки на фіксовані мережі буде прирівняна до плати за дзвінки на мережі інших мобільних операторів", – повідомила Процішен.

Робочий варіант нових тарифів уже лежить на розгляді в Антимонопольному комітеті і, за попередніми висновками, вони відповідають озвученим вимогам. Остаточно все стане зрозуміло стосовно виконання рекомендацій тільки після того, коли тарифи будуть офіційно запущені.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", компанія VimpelCom Ltd., що володіє мобільним оператором "Київстар", проведе ребрендинг і змінить назву на VEON.