У чудовому російському селі Комарово, яке розташувалося в Краснодарському краї, знову підтвердили, що Росія - це країна можливостей.

На цей раз майданчиком для доказів виявився цех з виробництва комбікорму: ремонтники займалися неполадками, як раптом ні з того ні з сього вибухнула борошняна суміш, в результаті чого частково зруйнувалися перекриття двох поверхів. Про це повідомив крайовий главк МВС.

В аварії постраждало троє ремонтників, їх відвезли в одну з місцевих лікарень з травмами різної тяжкості. На місце пригоди приїхала слідчо-оперативна група: кого звинувачувати, поки не знають, але зафіксували відсутність вогню.

Це далеко не перший випадок, коли в Росії відбувається щось "чарівне": раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як чоловік майже вдвічі зменшив вартість квартири, тому що вирішив не виселяти звідти стареньку матір, а продати її разом з приміщенням.

Також раніше ЗМІ писали про мешканця Краснодара, який намагався напасти на жінку і випадково застрелився сам. А зовсім недавно інтелекту росіянина, який вирішив пірнути в мазут абсолютно голим і зняти це все на відео, аплодували користувачі мережі. Судячи з його криків про нульову видимість після занурення, чоловік був не в курсі, наскільки мазут здатний обволікати предмети.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще