Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте відповів на погрози президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана ввести санкції та зазначив, що для його країни вони не стануть критичними.

За інформацією Reuters, Рютте впевнений, що у Нідерландів куди більше причин ображатися на турків, однак питання про санкції недоречним.

"Як і раніше, вважаю дивним, що Туреччина говорить про санкції. Ви бачите, що у нас є причини бути дуже сердитими через події на вихідних", - заявив нідерландський прем'єр.

Нагадаємо, що голову МЗС Туреччини Мевлюта Чавушоглу і міністра у справах сім'ї та соціальної політики Туреччини Фатму Бетуль Саян Каю не пустили до Роттердаму через загрозу громадському порядку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Туреччина заборонила дипломатичним літакам з Нідерландів перетинати свій повітряний простір.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще