Українські слідчі запросили в Британії дозвіл на допит депутата-втікача Олександра Онищенка.

Про це розповів глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в програмі "Лівий берег".

"Зі Спецпрокуратурою не було ніякого зворотного зв'язку. Коли почалося це виробництво, коли медійна бомба вибухнула, ми не могли не реагувати", - заявив Холодницький.

Він розповів, що вони домовилися з НАБУ і вибрали для зустрічі з Онищенком Варшаву. Однак втікач не захотів їхати в обране місто і запропонував для зустрічі Лондон. На що отримав відмову. За словами Холодницького, слідчі готові приїхати до Британії, але для цього потрібно дотримуватися процедури.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 28 лютого Апеляційний суд Києва скасував постанову Солом'янського суду в визнання винуватості по "газовій справі Онищенко" Леся Залізняка і Олега Рябошапку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще