"Укравтодор" анонсував появу нової автостради, що стане головним автомобільним коридором між нашою країною та Угорщиною.

Уже розпочаті проектні роботи, йдеться на сайті агентства. Вони будуть завершені до кінця року.

Повідомляється, що нова дорога поєднає українську трасу М-06/Е-50 Київ-Чоп з угорською М-3 Будапешт-Н'їредьхаза. Також спорудять новий КПП "Дийда".

Поява цієї автостради значно спростить транспортне сполучення між двома країнами і дозволить розвантажити КПП "Чоп-Захонь", на який зараз припадає основна частина вантажних перевезень.

Протяжність магістралі М-3 – 281 км. Її будівництво призупинили за 20 км від кордону з Україною, аби визначити подальший оптимальний варіант проходження траси через державний кордон. Тепер відомо, що вона проляже біля села Дийда, де й спорудять однойменний КПП.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", через недофінансування українські дороги ще довго залишатимуться у плачевному стані.