Американський боксер Флойд Мейвезер здобув переконливу перемогу над японським кікбоксером Теншином Насукавой. Бій за правилами боксу відбувся в японській Сайтамі на арені «Saitama Super Arena».

Вже в першому раунді 41-річний Мейвезер в яскравому стилі перебоксував 20-річного азіата, трижди відправивши його в нокдаун. Після цього суддя прийняв рішення віддати перемогу непереможному Флойду!

Відомо, що за бій з Насукавою Мейвезер отримає 9 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Визнання Усика

Олександр Усик (16-0, 12 КО) був названий боксером 2018-го року за версією журналу The Ring.

Варто відзначити, що кращим тренером року за версією видання став тренер Усика і чемпіона світу за версією WBO і WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО) - Анатолій Ломаченко.

Кращим боєм року став реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним.

Поверненням року став британо-ірландець Тайсон Ф'юрі, а 12-й раунд його бою з Деонтеєм Вайлдером став раундом року.

Нагадаємо, Усик став найкращим боксером 2018 року за версією Yahoo Sports.

Раніше також ESPN назвав Усика найкращим боксером року.

У цьому році Усик виграв три бої – проти Майріса Бриєдіса, Мурата Гассієва та Тоні Беллью, став переможцем першого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії, завоював титул абсолютного чемпіона таі захистив це звання.

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

Крім Усика на нагороду ESPN претендували Василь Ломаченко, Майкі Гарсія, Ентоні Джошуа та Моріс Хукер.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.