Пасажирський лайнер перервав політ за маршрутом Сочі – Москва і екстрено сів у Воронежі через бешкет пасажира бізнес-класу. Як виявилося, бешкетував відомий російський хокеїст Олег Саприкін.

"Під час польоту з Сочі до Москви вранці 1 січня один з пасажирів бізнес-класу, не розрахувавши можливості організму, зловживав віскі. Чоловік почав кричати і матюкатися. А після відмови налити ще, влаштував дебош.

Чоловік вдарив бортпровідницю з такою силою, що вона впала на підлогу й одержала забої. Крім того, чоловік побився з сусідом по кріслу. Тоді командир прийняв рішення перервати політ і екстрено приземлитися в найближчому аеропорту. Ним виявився Воронеж.

Вдалося встановити особу затриманого за бешкет чоловіки. Ним виявився відомий російський хокеїст Олег Саприкін, який грав раніше в НХЛ за Калгарі", – повідомляє Інтерфакс.

Після посадки чоловіка затримав наряд поліції, літак продовжив рейс.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Штраф для Унаї Емері

Футбольна асоціація Англії (FA) напередодні Нового року наклала штраф на головного тренера лондонського Арсеналу Унаї Емері.

Наставник "канонірів" повинен заплатити 8 тисяч фунтів стерлінгів за те, що потрапив пляшкою в фаната Брайтон Енд Гоув Альбіон (прізвисько "чайки") під час матчу 19-го туру АПЛ (1:1), повідомляє Sky Sports .

Відзначимо, що Емері вибачився перед вболівальником, в якого випадково штовхнув пляшкою після нічийного поєдинку з "чайками". Тренер і фанат потиснули один одному руки.

Смішний епізод в Австралії

У матчі вищої ліги чемпіонату Австралії (Hyundai A-League) Сентрал Кост Марінерс – Перт Глорі (1:4) стався курйозний епізод.

Захисник Перт Глорі Томіслав Мрчела вистрибнув після подачі штрафного і забив головою м'яч у ворота суперника.

Розбіг футболіст зробив серйозний, а тому він влетів у ворота, сильно потягнувши задню сітку. В результаті ліва штанга нахилилася.

На те, щоб привести ворота в порядок, знадобилося 45 хвилин, а гол Мрчели суддя не зарахував через офсайд.

Додамо, що за Сентрал Кост Марінерс встиг пограти знаменитий легкоатлет Усейн Болт.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жерар Піке придбав ФК Андорра.