14 березня біля будівлі Одеської обласної держадміністрації відбувся мітинг патріотичних сил Одещини, волонтерів та представників громадськості, які підтримують торгівельну блокаду тимчасово окупованих територій. Голова Одеської ОДА Максим Степанов особисто поспілкувався с мітингувальниками, повідомляє офіційна сторінка облдержадміністрації у Facebook.

Мітингувальники прийшли до обладміністрації із метою висловити своє обурення розблокуванням залізничних шляхів, які ведуть на окуповані території Луганської та Донецької областей.

Максим Степанов звернувся до активістів із промовою у якій зазначив: "Ми живемо в державі. В правовій державі існує Закон. Національна поліція в рамках законодавства здійснювала певні дії. І наразі всі 43 людини, яких було затримано – відпущені".

За словами Степанова, для того, щоб оцінювати дії співробітників поліції, як і дії активістів, які там знаходилися, необхідно мати чіткий фактаж, а не лише картинки, зняті з одного чи з іншого боку.

"Звичайно, що застосування насильства до громадян України, до вас, до мене, річ неприпустима!", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ви зібралися, запросили мене, як голову облдержадміністрації - я одразу вийшов. Я завжди відкритий до конструктивного діалогу" - наголосив голова ОДА.

Під час заходу Максим Степанов прийняв від мітингувальників Маніфест із вимогами і пообіцяв передати документ Президенту.