Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі, розповів, як ставиться до хейтерів і тих людей, які його постійно критикують.
"Я боксую абсолютно для кожного українця і славлю свою країну", - сказав Усик.
Він зазначив, що не розділяє людей за регіонами і завжди відчуває підтримку, коли боксує. Але вдячний і тим, хто критикує.

"Коли зустрічаєшся з людьми на вулиці, то вони кажуть: "Спасибі, ми тебе підтримуємо, ти – крутий", ще що-то кажуть, ну такі слова людські. Це нормально, я вдячний їм за це", – сказав Усик.

Український чемпіон також підкреслив, що у нього немає депресії через критику. "Ви знаєте, немає. Все що я роблю, я роблю в першу чергу для себе, для своєї родини, для досягнення мети, яку я перед собою ставлю", – резюмував Усик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі українська боксер Олександр Усик неодноразово відвідував військових на Донбасі. Про це боксер зізнався в інтерв'ю, яке дав одному з українських каналів. Олександр ніколи не розповідав на публіку, але він часто навідувався на схід України до українським військовим, жив в бліндажах, приїжджав "на нуль". Усик вважає, що про це не потрібно розповідати на кожному кроці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", екс-чемпіон світу в двох дивізіонах Пол Маліньяджі вважає, що абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик зможе на належному рівні конкурувати в новому дивізіоні. Американець заявив, що український боксер здатний на те, щоб стати пристойним супертяжем.
"Знай.uа" писав, що легендарний боксер і абсолютний чемпіон світу, боксер Олександр Усик розповів, як Росія пропонувала йому своє громадянство, і якою була відповідь. Спортсмен вважає себе патріотом. В інтерв'ю ЗМІ, Усик заявив, що не відмовиться від українського громадянства, незважаючи на те, що кілька країн намагаються переманити його до себе.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще