Юрій Луценко жорстко відреагував на хабарництво начальника Львівського СІЗО: тепер чиновник залишився без роботи.

Про це Генеральний прокурор України написав на своїй сторінці в Facebook. "Так закінчилася 20-річна кар'єра хабарника", - написав він.

Повідомляється, що прокуратура впіймала на хабарі Богдана Гальчишака, полковника внутрішньої служби. Він вимагав 54 тисячі гривень у дружини підозрюваного, який знаходиться під вартою, за довідку, яка дозволить його випустити. У кабінеті у корупціонера, не беручи у розрахунок хабара, знайшли 600 євро і 6,5 тисячі доларів.

Юрій Луценко написав, що в обов'язковому порядку звернеться в Міністерство юстиції для масових кадрових чисток, оскільки корупція в Пенітенціарній службі розростається з кожним днем ​​все більше і більше. Трохи раніше в Києві Служба безпеки України спіймала "на гарячому" двох полковників.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на хабарі погорів заступник начальника Львівської митниці.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще