Святкувати третю річницю окупації Криму росіянами поїхав на півострів ватажок так званої "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко.

Правда, пропагандистські ЗМІ подали це по-іншому й повідомили, що він у рамках "офіційного візиту візьме участь в заходах, присвячених третій річниці возз'єднання Криму з Росією".

Пробути на анексованому півострові Захарченко планує три дні.

У 2017 році це вже другий візит терориста у Крим. У січні він разом з ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким приїжджав туди, аби взяти участь у заходах до 363-річчя Переяславської ради.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора Олександр Захарченко похвалився сепаратистським ЗМІ, що відправив до Росії першу партію вугілля Донбасу. Перед цим він позбавив громадянства "ДНР" епатажного актора Микиту Джигурду, який мріяв представити самопроголошену республіку на "Євробаченні" в Києві.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще