Вивчая склад косметичних засобів, якими ми користуємося, не завжди вдається зрозуміти з чого складається той чи інший засіб та як інгредієнти складу можуть вплинути на шкіру. Консультанти в бутиках не завжди можуть бути компетентні в даному питанні, хоча з упевненістю рекомендують придбати псевдо корисний засіб по догляду за шкірою.

Не завжди натуральна косметика складається в повній мірі з натуральних інгредієнтів. Портал "Знай.ua", розповість про те, які інгредієнти згубно впливають на шкіру і чому аромат в кремах повинен насторожувати жінку.

Читайте також: Всі дороги на Донбас встигли перекрити протягом години

Вибираючи чергове косметичний засіб, а першу чергу ми оцінюємо його запах. Всім хочеться наносити крем на обличчя і задовольнятися ароматом косметичного засобу.

Натуральні або хімічні ароматизатори в косметичних засобах, все одно вони не приносять користь нашій шкірі. Отдушка в косметичних засобах одна з найпоширеніших причин появи алергії і запалень на шкірі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як показали дослідження вчених, саме ароматизатори передають запах за допомогою хімічної реакції. Коли ми купуємо натуральне і приємно пахне засіб, повинні знати про те, що саме цей запах і є хімічна добавка.

До вашої уваги, список з декількох знаменитих інгредієнтів, які містяться в нашій косметиці. Якщо ви все ж намагаєтеся вивчити свої косметичні засоби, варто знати, що ці складові шкідливо впливають на нашу шкіру:

Аромат (fragrance), лімонен (limonene), парфум (parfum / parfume), гексілціннамаль (cinnamal / hexyl cinnamaldehyde), гераніол (geraniol ), масло іланг-іланг, екстракт троянди, цитронелол (citronellol), ліналол (linalool), масло бергамота (bergamot oil / citrus bergamia), евгенол (eugenol), масло лаванди (lavender oil / lavandula angustifolia); ментол (menthol), аромат лайма (lime / citrus aurantifolia or citrus medica), аромат лимона (lemon / citrus limon), аромат апельсина (orange / citrus sinensis).

Важко відразу запам'ятати їх назви, але якщо поставити собі за мету забезпечити здоров'я своєї шкіри, з часом назви можна вивчити напам'ять.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що косметологи рекомендують почати догляд за шкірою навколо очей після 25 років. Якщо ви вже досягли цього віку варто почати застосовувати різні методи і косметичні засоби за доглядом шкіри навколо очей. У цей віковий період починають проявляються перші проблеми, такі як дрібні зморшки, гусячі лапки, набряклість і темні кола під очима.