Колишня дружина російського футболіста Андрія Аршавіна, телеведуча Юлія Барановська, випустила автобіографію, де відверто розповіла про життя з тираном.

У своїй книзі "Перевірено мною - все на краще" Барановська написала, що чоловік зраджував їй, часто її бив і жорстоко поводився, коли приходив додому п'яним.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Коли вона лежала в лікарні, то попросила Андрія перевести на неї парковку, так як не могла залишити машину біля дому.

"Він відмовився. Я знову попросила – я не могла ставити машину біля дому, тому що все було оформлено на нього. Не кажучи ні слова більше, він мене вдарив. Я відлетіла метрів на п'ять – до сих пір не розумію, як у мене не розійшлися шви. Від болю, образи й приниження я заплакала. Він майже відразу пішов", – написала Барановська в автобіографії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Одного разу Аршавін навіть зґвалтував її в машині.

"Я тоді його пожаліла, якщо б я викликала поліцію, то це поставило би хрест на його футбольній кар'єрі на все життя. А от чому я його пожаліла після такого, я не знаю", – згадує Барановська.

У 2013 році Барановська і Аршвавин розлучилися. У них троє дітей.

Юлія Барановська з дітьми
Юлія Барановська з дітьми

Нагадаємо, 37-річний Аршавін розлучився зі своєю другою дружиною - Алісою Казьминою.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Ми з Андрієм давно розлучилися», — сказала екс-дружина футболіста. Про подробиці інциденту вона не поширювалася. Зараз Казьміна повністю захоплена вихованням дітей, а про життя з футболістом згадує як про страшний сон.

У грудні 2018 року по телеканалу РЕН ТВ було показано відео, на якому футболіст був зображений в компанії двох дівчат. Він катав супутниць на конях у центрі Москви, проте відмовився платити за поїздку.

Аршавін і Казьміна одружилися в 2016 році, а до цього кілька років зустрічалися. Для екс-футболіста збірної Росії шлюб став першим офіційним, хоча у нього вже є троє дітей від Юлії Барановської.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в родині екс-півзахисника Зеніта і збірної Росії Андрія Аршавіна народилася дівчинка, ім'я якої стало відомо лише через три місяці. Як стало відомо, Аршавін назвав дочку Есеней. Бурю в соцмережах викликав факт, що ім'я Єсеня виявилося чоловічим.

Як повідомляв портал "Знай.uа", російський футболіст Андрій Аршавін мріє про створення об'єднаного чемпіонату, в якому будуть змагатися клуби з колишніх країн СРСР. Нападника "Кайрата" не бентежить той факт, що деякі держави мають з Росією ворожі відносини.