Бейсболіст Сергій Соловйов, який грав у складі російської збірної, помер від інфаркту у віці 37 років. За словами президента Федерації бейсболу Російської Федерації Дмитра Кисельова, спортсмен погано себе відчув під час роботи своєї організації.

Як повідомив Кисельов: "Стався інфаркт. В цей час він не був на тренуванні, ні на зборах. Працюючи в організації, він відчув себе не дуже добре, повернувся додому і там його серце зупинилося".

Також зазначається, що бейсбол для Соловйова останнім часом був швидше хобі.

Президент Федерації бейсболу розповів: "Він вже давно не грав у збірній, не виступав за неї вже кілька років, але для російського бейсболу Сергій – знакова фігура. Він був одним з кращих бейсболістів країни, справжнім професіоналом. Плюс він був дуже гарним хлопцем, якого всі любили".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як стало відомо, смерть бейсболіста сталася наприкінці 2018 року, а його похорони відбулися на Перепечинском кладовищі 29 грудня.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український боксер, який на даний момент є абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, поділився своїм ставленням до критикам та хейтерам. Він сказав, що боксує для кожного українця і прославляє свою країну. Він також стверджує, що не ділить людей за регіонами і вдячний усім, хто підтримує його під час боксу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": всесвітньо відомий український боксер багаторазово відвідував українських військових на тимчасово окупованих територіях України. Він неодноразово просто так приїжджав на передову, проводив час в окопах і спілкувався з військовими для того, щоб підняти їм настрій і підтримати в непростій ситуації.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно семиразовому чемпіону Формули-1 Міхаелю Шумахеру виповнилося 50 років, з яких 5 він відновлюється після жахливої черепно-мозкової травми, яку він отримав під час спуску на лижах в Альпах. В якості подарунка гонщик отримав віртуальний музей, в якому зібрані всі його рекорди, перемоги і святкування. На початку січня вийшло додаток, яке дозволяє відвідати музей.