43-річний екс-футболіст Девід Бекхем здивував шанувальників новою фотосесією.
Бекхем знявся для січневої обкладинки модного журналу Love. Футболіст позує в білому костюмі від Dior і яскравим макіяжем: йому нафарбували очі чорною підводкою та зеленими тінями.
Такий образ для Девіда створив креативний директор Dior Homme Кім Джонс.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, капітана каталонської Барселони Ліонеля Мессі визнали найкращим футболістом за підсумками 2018 року.
Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Нападник "блаугрунас" і збірної Аргентини зайняв перше місце в рейтингу від авторитетного іспанського видання Marca.

Другим у почесному списку став півзахисник Реала і збірної Хорватії, володар "Золотого м'яча" Лука Модрич, а на третій позиції рейтингу розташувався форвард "Атлетіко" і збірної Франції Антуан Грізманн.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також до десятки кращих футболістів за підсумками 2018 року потрапили Кіліан Мбаппе (ПСЖ, Франція), Мохамед Салах (Ліверпуль, Єгипет), Еден Азар (Челсі, Бельгія), Рафаель Варан (Реал, Франція), Харрі Кейн (Тоттенхем, Англія) і Кевін Де Брюйне (Манчестер Сіті, Бельгія).

Мессі - найкращий бомбардир 2018 року

Ліонель Мессі став найкращим бомбардиром 2018 року в Європі. У складі Барселони і збірної Аргентини він забив у всіх турнірах 51 гол в 54 матчах. Раніше Лео ставав кращим бомбардиром в 2010 році (60 голів), 2012 (91) і 2016 (59).

Друге місце зайняв Кріштіану Роналду. За Реал, Челсі і збірну Португалії він відзначився 49 голами у 53 поєдинках.

Як раніше писав портал портал Знай.ua, Кріштіану Роналду загрожує два роки ув'язнення за несплату податків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду готується до весілля.