Несподіваними жертвами турецько-голландського конфлікту стали корови голштинської породи.

У знак протесту проти політики Нідерландів Турецька асоціація виробників червоного м'яса вирішила вислати тварин з країни, передає DW.COM.

При цьому голова асоціації Бюлент Тунч заявив, що в разі відмови Голландією забрати ВРХ її відправлять на забій. Він додав, що надалі Туреччині не потрібні продукти тваринництва з Нідерландів, оскільки місцеві фермери відтепер вирощуватимуть корів власних порід.

Як відомо, зараз дві країни знаходяться у гострій фазі дипломатичного конфлікту. Він розгорівся після того, як голландська сторона не дозволила посадку літака міністра закордонних справ Туреччини Мевлюта Чавушоглу. Чиновник планував виступити в турецькому консульстві в Роттердамі. Буквально відразу персоною "нон-грата" Нідерланди оголосили міністра у справах сім'ї та соціальної політики Туреччини Фатму Бетюль Сайян Кайю та випровадили з країни.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", президент Туреччини назвав Нідерланди "притулком фашизму", а ті натомість зажадали вибачень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще