Екс-футболіст та тренер Динамо вважає, що в чемпіонаті України повинно виступати 16 клубів.

"Я твердо переконаний, що нам треба повернутися до чемпіонату із 16-ма командами і назавжди забути про дванадцять клубів і про поділ на дві групи.

Україна -- велика держава, в якій цілком реально знайти 16 команд. Я не вірю в байки, що в нас нема 16 колективів. Вони є. У першій лізі. Треба дати їм шанс. Не обов"язково платити в елітному ешелоні божевільні гроші. Гонорари повинні бути скромними. А саме на такі заробітки нині заслуговують футболісти.

Нехай за невеликі гроші грають у Прем`єр-лізі. А для того, щоб було більше інтриги, треба запровадити ось які зміни: аутсайдер Прем'єр-ліги вибуває у нижчий дивізіон, а 14-та та
15-та команди гратимуть перехідні матчі з другою та третьою командою Першої
ліги.

Рівняймося на великі держави: на Німеччину, Іспанію, Англію, Італію! Ми ж також є громадянами великої держави під назвою Україна!", - сказав Сабо.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, український футболіст показав свій брутальний автомобіль.