Лідер збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів, кого він вважає найкрасивішими биатлонистками.

"Красивих дівчат там дуже багато. Складно виділити топ-3, не хочеться нікого ображати. Всі кажуть, що одна з найкрасивіших – Доротея Вірер. Кайса Мякяряйнен вже у віці, але тримає себе у чудовій формі. Складно назвати, хто буде третім. Першою на думку спадає Ірина Кривко", – сказав Підручний в інтерв'ю Youtube-каналу SPORT TRAVELER UA.

Доротея Вірер (Італія)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Кайса Мякяряйнен (Фінляндія)

Ірина Кривко (Білорусь)

Міс Бум Бум та тату з Мессі

28-річна бразильська модель Сьюзі Кортес, відома фанатка Барселони і аргентинського форварда каталонської команди Ліонеля Мессі, придумала ще один спосіб підтримати капітана "блаугранас".

Кортес зробила татуювання над своєю лівою сідницею з написом "Messi 10" і гербом Барселони. Результатом Сьюзі похвалилася в Instagram, додавши також відео процесу нанесення татуювання.

"Барса на тілі і в душі! Я впевнена, що кращий гравець в історії футболу виграє "Золотий м'яч" і звання кращого футболіста року за версією FIFA в шостий раз. Я передбачила свято, зробивши татуювання з ім'ям Мессі і номером 10 разом з гербом ФК Барселона, щоб відсвяткувати 120-річчя клубу, який я так люблю", — написала Кортес.

Сьюзі Кортес є володаркою титулу "Міс Бум-Бум 2015" за найкрасивіші сідниці Бразилії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жерар Піке придбав ФК Андорра.