Рішення РНБО повністю припинити вантажне та транспортне сполучення з окупованим Донбасом викликало неабияких переполох у російських владних коридорах.

Наприклад, у Лаврова вже заявили, що такий крок спровокує на територіях "ДНР" і "ЛНР""гуманітарну катастрофу, передає "Інформатор".

У своїй заяві зовнішньополітичне відомство РФ зазначило, що "Київ прагне перекласти відповідальність за те, що відбувається з хворої голови на здорову", і закликало українську владу не погіршувати ситуацію.

Судячи з усього, російська сторона не вважає за потрібне підтримувати соціально-економічну ситуацію в регіонах, які ж сама і довела до жалюгідного стану.

Така заява "братнього народу" стане серйозним ударом по амбіціям терористів, які буквально вчора заборонили діяльність фонду Ріната Ахметова і радо пояснили населенню, що тепер продукти їм надходитимуть з Росії. Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко взагалі оголосив Україні "блокаду".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно головний террорист Донецька заявив про плани розширити територію "республіки".