В сирійській столиці в середу, 15 березня, прогриміли два вибухи, жертвами яких стали 35 людей, і близько сотні отримали поранення.

Про серію терактів, які обрушились на Дамаск, повідомляють російські ЗМІ. Згідно з повідомленнями, терористи-смертники здійснили самопідриви у різних районах міста.

Перший вибух стався біля Палацу правосуддя. Смертник був у військовій формі, при собі мав гранати і автомат. Вибуховий пристрій привів в дію в той момент, коли до нього підійшли правоохоронці.

Через півтори години після цих подій було здійснено другий теракт. Смертник підірвав себе в районі Рабвех - приблизно в трьох кілометрах від місця першого теракту. Він разом з іще двома бойовиками втікав від переслідування і був заблокований поліцією. Відмовившись здатися владі, смертник увірвався в один з переповнених ресторанів, що знаходився поблизу і підірвав себе. В результаті 28 відвідувачів отримали поранення. Інших двох смертників затримал правоохоронці.

В результаті серії атак, скоєних 15 березня, в цілому в Дамаску загинули не менше 35 осіб. Що стосується постраждалих, то дані про них розходяться: від 45 до 60 людей отримали поранення при першому вибуху і не менше 20 при другому.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Жодна з діючих екстремістських угруповань поки що не взяла на себе відповідальність за те ці теракти.

Як повідомляв сайт Знай.ua, смертники влаштували моторошний теракт в Дамаску