Президент США Дональд Трамп назвав джерело, з якого дізнався про прослуховування його телефонних розмов.

Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу Fox News. Глава Білого дому вважає, що цим джерелом була газета New York Times. До таких висновків він прийшов, після того, як видання 20 січня опублікувало відповідну статтю.

Він розповів, що про його прослуховуванні писали і інші медіа, але New York Times був одним з перших, хто написав про це.

"Я називаю New York Times" липовою ". Але ця газета написала про дану ситуацію, використовуючи слово" прослуховування ", - заявив Трамп.

Президент називає подібну ситуацію "потенційно дуже небезпечною".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше, Дональд Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму в прослуховуванні його телефонних розмов. Він нібито вів прослушку незадовго до перемоги на президентських виборах.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент США Дональд Трамп виступив з різкою критикою на адресу американських ЗМІ. Причиною цього послужила публікація його декларації.